fbpx

Evaluarea Resurselor Umane

Procese Resurse Umane

Rasfoieste ghidul organizatiei tale catre succes.
Detinem solutii complete de evaluare ocupationala fiind vizate toate etapele de management al talentelor, de la selectie si recrutare, la training, coaching si managementul performantei.

Recrutare si selectie

Procesul de angajare presupune alegerea oamenilor potriviti, cu abilitatile si competentele adecvate si repartizarea lor in posturile corespunzatoare. Identificarea oamenilor potriviti pentru echipa ta poate fi un proces anevoios. Trebuie avut in vedere faptul ca abilitatile pot fi intotdeauna dezvoltate, dar caracterul si atitudinea sunt mult mai greu de schimbat, asa ca este recomandat sa plasezi angajatii in functii compatibile cu personalitatea, abilitatile si interesele lor.

Leadership si performanta

Valorificarea punctelor forte, a intereselor si a talentelor angajatilor este cea mai potrivita metoda catre dezvoltarea continua a companiei. Prin alinierea managementului de talente cu telurile si strategiile organizatiei, vei reusi sa dezvolti talentele din cadrul companiei la potentialul lor maxim. Rezultatele se vor imbunatati considerabil, iar angajatii vor deveni mult mai productivi si mai motivati.

 

Vanzari si relatii cu clientii

Se estimeaza ca pregatirea unui reprezentant de vanzari costa aproximativ 30,000 € si peste 7 luni de training. Este esential sa alegi oamenii cei mai potriviti in dezvoltarea companiei si, in acelasi timp, care sa aiba un impact pozitiv asupra profitului organizatiei. Cu instrumentele potrivite, cresterea productivitatii, reducerea numarului de greseli in vanzari si cresterea satisfactiei la locul de munca sunt modalitati clare si sigure de maximizare a rezultatelor si de reducere a resurselor cheltuite.

Dinamica echipei

Imaginati-va situatia in care cei mai buni oameni din compania ta se ocupa de rezolvarea unei probleme. Daca acestia nu pot colabora eficient, sansele companiei de a-si atinge obiectivele scad considerabil. Dinamica echipei presupune tot ce inseamna relatia dintre membrii acesteia si personalitatile lor respective. Interactiunile eficiente in cadrul echipei sunt esentiale pentru ca munca sa se desfasoare cat mai eficient la toate nivelurile si au un impact vizibil in orice mediu de lucru.

Implicarea si retentia angajatilor

O strategie de succes pe termen lung se bazeaza pe cresterea nivelului de implicare si de retentie al angajatilor. Persoanele cu un nivel crescut al implicarii se simt multumite sa-si foloseasca abilitătile si aptitudinile pentru indeplinirea obiectivelor identificabile cu cele ale angajatorului. Acesti angajati tind sa fie proactivi, receptivi si sunt capabili sa empatizeze cu restul echipei. Totodata, ei vor face tot posibilul pentru a aduce beneficii organizatiei deoarece se simt responsabili de rezultatul muncii lor si apreciati cu adevarat pentru contributiile aduse.

Wellbeing @ work

De prea mult timp, conceptul wellbeing @ work a fost subestimat. Nu numai ca ii face pe angajati sa se simta mai fericiti si mai motivati in rolurile lor, dar le permite si sa atinga niveluri mai ridicate de performanta. Simplu spus, o persoana fericita are mai multe sanse sa devina creativa si sa se angajeze pe deplin in job. Cresterea bunastarii este, in mare parte, o chestiune de potrivire mult mai adecvata a competentelor si a personalitatii oamenilor cu sarcinile pe care le indeplinesc zilnic.

Profita de expertiza noastra

Cheia succesului pentru performanta unei organizatii o reprezinta resursa umana.
Te ajutam sa creezi si sa personalizezi propriile evaluari si chestionare.

 

Contacteaza-ne acum
Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here