fbpx

Vrei sa iti preluam personalul?
Ai nevoie sa inchiriezi
forta de munca temporara?

Leasing de Personal

Leasing-ul de Personal este solutia ideala de externalizare a managementului resurselor umane.
Beneficiezi rapid de forta de munca Optimizezi costurile de recrutare Elimini tot procesul de administrare de personal si salarizare Reduci volumul de munca asociat departamentului de resurse umane 

Compania | Utilizatorul

Utilizatorul este acea companie cu care Agentul de Munca Temporara/Compania de Leasing semneaza un contract de Prestari Servicii/Punere la Dispozitie pentru optimizarea costurilor operationale ale angajatilor existenti, suplimentarea resurselor umane pentru proiecte noi sau inlocuirea unor angajati pe o perioada determinata.

Compania de Leasing

Este o companie autorizata ca Agent de Munca Temporara, care se ocupa cu preluarea angajatilor unei companii ce intentioneaza sa externalizeze managementul resurselor umane si cu inchirierea de forta de munca temporara pentru Companii/Utilizatori a caror afacere a crescut pe neasteptate, au proiecte sezoniere sau doresc externalizarea procesului de administrare de personal.

Angajatul Temporar

Angajatul Temporar este o persoana angajata de catre Compania de Leasing/Agent de Munca Temporara care efectueaza munca la Companie/Utilizator, pe o durata determinata, in vederea indeplinirii sarcinilor postului pentru care este angajat sau a unor anumite sarcini precise cu caracter temporar.

Cum functioneaza Leasing-ul de Personal

In ce situatii apelezi la Leasing de Personal

Serviciile noastre sunt flexibile, adaptate si personalizate pentru organizatia ta, astfel incat sa iti optimizezi costurile cu personalul si sa iti cresti calitatea resurselor umane. Leasing-ul de Personal este ideal daca:
Vrei sa externalizezi administrarea de personal si salarizarea
Vrei sa inchiriezi forta de munca pentru activitati sau lucrari cu

AFLA MAI MULTE

Avantajele Leasing-ului de Personal

Optimizarea timpului si a tuturor resurselor
Eliminarea intregului proces de administrare a personalului si salarizare
Directionarea avantajoasa a cheltuielilor alocate angajarii personalului in leasing catre bugetul pentru servicii

Afla Mai Multe

Servicii integrate in Leasing-ul de Personal

 

Recrutare

 

 

Leasing
de Personal

 

 

Outstaffing

 

 

Leasing
Temporar

 

 

Outsourcing

 

 

Staff
Leasing

 

Leasing Metoda moderna de Recrutare

Leasingul de Personal este una dintre metodele de recrutare care ofera companiilor posibilitatea de a reduce cheltuielile cu angajatii si atragerea, totodata, a candidatilor cu nivelul de calificare necesar. Recrutarea candidatilor se face in functie de cerintele

Afla Mai Multe

Administrare de Personal

Preluam prin Leasing de Personal si administram angajatii pe statul nostru de plata, iti inchiriem personal temporar pentru situatii conjuncturale sau de urgenta si ne asumam rolul de angajator in numele companiei tale. Participam la reducerea volumului de munca

Afla Mai Multe

Salarizare

Atunci cand angajatii tai devin angajatii nostri sau atunci cand inchiriezi temporar personal recrutat de noi, iti reduci semnificativ costurile aferente serviciilor de salarizare. Noi ne ocupam de toate procesele: calcule, intocmire si generare de formulare/declaratii, evidentieri

Afla Mai Multe

Obtinere Formular A1 detasare

Obtinem formularul A1 pentru detasarea angajatilor nostri la companii din U.E. Acest document este obligatoriu pentru ca atesta afilierea angajatului nostru, detasat intr-un alt stat membru UE, la sistemul de asigurari sociale din Romania.

Afla Mai Multe

Ce trebuie sa faci?

Fie ca vrei sa iti preluam angajatii sau sa inchiriezi forta de munca suplimentara, pentru a putea beneficia de avantajele Personalului in Leasing  trebuie sa ne furnizezi, pentru inceput, urmatoarele informatii:
Numar de angajati/persoane
Posturile si calificarea ceruta/post
Descrierea/Fisa posturilor
Remuneratia/post
Programul de lucru (norma intreaga sau partiala)
Conditii / cerinte speciale (daca este cazul)
Locul desfasurarii misiunii/angajarii
Perioada estimata a contractului

Optimizeaza-ti costurile operationale!

Fie doresti sa iti transferi angajatii, fie sa inchiriezi forta de munca temporara pentru anumite proiecte, angajatii vor fi pe statul nostru de plata si ne vom ocupa de toate formalitatile de administrare de personal si salarizare. 

Cere o oferta
Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here