fbpx

Asistent Medical | Nurse

Inapoi la Joburi

Post: Asistent Medical Nurse

Locatie Job: Pe Nave de Croaziera | Aida Cruises

Informatii Contractuale

Contract:

  • Permanent: Rotatie pentru primul an 4: 1,5 ( 4 luni la bord 1,5 luni vacanta), iar  incepand cu al doilea an 4: 2. Salariul va fi platit in Euro, iar  contractul va fi dupa legile italiane. Vacantele sunt platite. La bord se primesc diferite bonusuri.

Facilitati: cazarea in cabina de 1 persoana, mesele si servicii medicale sunt asigurate gratuit la bord;

Program de lucru: 7 zile pe saptamana, program fractionat;

Criterii de Selectie

Asistent Medical | Nurse

  • Diploma de Asistent Medical, autorizatie Libera Practica;
  • Experienta de lucru de 3 ani, din care min 6 luni in medicina de urgenta (intensiva, de urgenta sau de anestezie);
  • Experienta anterioara pe nave de croaziera constituie avantaj;
  • Cunostinte bune de Limba Engleza, Limba Germana conversational, Limba Italiana la nivel de baza;
  • Bune abilitati in MS Office;
  • Puternic sentiment de responsabilitate, sensibilitate si abilitate de a lucra din proprie initiativa;

Important: AIDA opereaza sub pavilion italian iar diploma de asistent medical trebuie sa fie recunoscuta de catre Ministerul Sanatatii din Italia. Procedura de recunoastere ar putea dura pana la 6 luni, pana cand se va obtine programarea la Genova. Asistentii Medicali sunt sustinuti si indrumati permanent de catre echipa Aida pana in ziua examinarii, examen care va fi sustinut in limba italiana. Din acest motiv cunoasterea la nivel de baza a limbii italiene, constituie avantaj.

Info Companie Angajatoare | Aida Cruises

Aida Cruises este cea mai mare linie de croaziera din Germania, fiind fondata in anul 1960. In același an, compania de stat a Germaniei de Est, Deutsche Seereederei, a cumparat o noua nava comerciala de linie suedeza–americana si a redenumit-o Volkerfreundschaft (“Prietenie intre oameni”). Asadar, acest nou vas de croaziera a fost lansat pe piata Germanei de Est, numind-o generic la acea vreme “holidaymaker ship”. Mai tarziu, nava a fost inchiriata de tour operatori straini pentru o perioada determinata de timp.

In anul 1994, compania Aida Cruises a comandat primul vas din noul sau brand de la compania Kvaerner Masa-Yards (cunoscuta in zilele noastre sub denumirea STX Finland) din Finlanda. Acest vas a fost numit Aida si a fost lansat in anul 1996, introducand un concept nou numit “club cruising”.

Detalii Companie

Ultimele Joburi | Newsletter

Abonare la Newsletter

Pentru a fi la curent cu Noutatile si Serviciile pe care dorim sa le promovam, te invitam sa te abonezi la newsletter-ul nostru.

Daca esti in cautarea celei mai bune oportunitati pentru cariera ta, afli primul care sunt Joburile pentru care recrutam, despre promotiile la Consilierea in  Cariera - Evaluarea Personalitatii si a Aptitudinilor sau Training-urile pe care le organizam.

Introdu o adresa de e-mail in formularul de mai jos si apasa butonul „Abonare”. Adresa ta de email este in siguranta pentru ca ne respectam clientii.
Citeste Politica de Confidentialitate Aici

 

Back to home

Parteneri

pullmantur
royal-caribbean
azamara
carnival
costa
celebrity-cruises
seachefs
sakare
norwegian
star
tuicruises
clubmed
Paste your AdWords Remarketing code here